I lager.

Lemurian Spets stor

280 kr

Produktbeskrivning

Pris per styck.
Storlek: ca4-6cm

Vikt: ca 60-70gr

Egenskaper:

Lemurian Visar oss att vi är alla individer, och på ett eller annat sätt sammankopplade med varandra. Hjälper oss att bibehålla vår sammankoppling med anden, stödjer andlig evolution. Den är en underbar kristall när man arbetar med rensning och aktivering av chakran.
Lemurian Seed kristaller hittades ursprungligen i Brasilien. Sägner berättar om staden Lemurian som hade en högt andliga civilsation som kallades Lemuria, liknande Atlantis men mer andlig och fridfull. När deras tid var ute, programmerade Lemurianerna dessa kristaller för att lära oss om alltet och healing - meddelanden som skulle avslöjas när jorden var redo att ta emot dem.
Legenden säger också att Lemurian Seed kristaller planterades i en grid formation över jordens yta och bortom mot stjärnorna och andra dimensioner.
När du kopplar samman med en Lemurian Kristall och energin den innehåller, är du även sammankopplad till denna grid och energierna från jorden, stjärnorna och universum.


* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.