Om köp och returer

Köpvillkor

Pris
Priserna i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Med reservation av fel pris och prisändringar från leverantören.

Leverans
Leverans är normalt ca 5-7 arbetsdagar, Frakt 65:- och fraktfritt över 1000:-

Vår returpolicy

Ångerrätt & returer
Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss då så fort det går, dock senast 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den.  Maila till [email protected] och förklara varför du vill returnera varan, samt om du vill byta den eller få pengarna tillbaka. Skicka med ditt namn och ordernummer i mailet.
När du sen har fått svar från oss så skickar du den sedan tillbaka till oss på följande adress: Odalina/CRV Event AB, Sjöhemsgatan 30, 311 73 Falkenberg.

Du står själv för kostnaden av frakten vid retur.  Tänk på att du själv ansvarar för varan vid retur till oss, om varan inte kommer tillbaka till oss eller om den är trasig så kan inte återbetalning eller byte ske.

OBS! Tänk på att du måste hämta ut din beställning även om du ångrat dig. Vi kommer att debitera dig som kund med 350:- för ej uthämtat paket.

Återbetalning
Vårt mål är att hantera returen inom 7-10 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.