I lager.

Shungit spets

320 kr

Produktbeskrivning

Pris per styck.
Storlek: Längd: ca 12cm

Vikt: ca 80-90gr

Egenskaper:

Shungit hittas i Karelien, Kamchatka, Kazakhstan och andra platser med olika typer av Shungit. Den högsta kvaliteten på Shungit hittas bara i Zazhoginsky gruvan som ligger i Karelien i Ryssland.

Zazhoginsky Shungit innehåller över 30% karbon, många mineraler och är en helhet och har en mycket hög energi potential.

Shungit är en sällsynt kolbaserad icke kristalliserad sten som kommer från Karelen som är en del av Ryssland. Denna sten kan ha bildats för ca 2 biljoner år sedan. Den består till stor del av molekyler av kol.

Shungit, som ser ut som kol har förmågan att leda elektromagnetisk och geotermisk energi och ändå absorbera och skydda kroppen från elektromagnetisk strålning såsom de orsakade av datorer, wi-fi, mikrovågsugnar mfl. Shungit kan också absorbera och ta bort negativ energi från en person eller i hemmet. Den omvandlar stress och negativa känslor med positiv energi och på samma gång är den grundande och beskyddande* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.