I lager.

Selenit, rund platta stor (laddningsplatta)

220 kr

Produktbeskrivning

Pris per styck.

Polerade stora runda laddningsplattor i Vit Selenit. Vikter mellan ca. 300-500 gram styck. Mått ca. 12-13 cm. De skiftar i utseende. Ursprung: Marocko. 

Egenskaper:

Selenit skyddar en från yttre influenser. Seleniten sammanför energier genom kontakt med ens guider och ditt högre jag. Kallas även mental skärbrännare och för in klarhet till dig.
Lugnande och mild, för in ett djupt lugn och en känsla av rofylldhet. Använd Selenit som en grid runt ditt hem eller i hörnen för att hålla det säkert.

Fysiskt: sägs Selenit kunna ta bort alla energi blockeringar från den fysiska och eteriska kroppen. Kan hela och laga på en cell nivå.


Information
Selenit är överlag en känslig kristall. Därför bör du inte förvara råa stenar i denna skål, som annars enkelt kan repa din skål. Förvara hellre trumlade stenar eller smycken utan skarpa kanter i den.


* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.