I lager.

Pino santo 3-pack

65 kr

Produktbeskrivning

Ord pris 150kr

Pris per ask med 3 pino santo pinnar och en utförlig beskrivning på vackert naturnära papper.


Egenskaper:

Vackert och väldoftande kit med tre stycken Pino Santo. Levereras i fin ask med utförlig information.

Pino Santo betyder helig tall. I nordisk folktro har tallen länge använts som läketräd och ansetts ha olika magiska krafter. De tjärrika stickorna är en norrländsk variant av den sydamerikanska Palo Santo och sprider en mysig doft av skog i rummet. Är du van vid Palo Santo kommer du kanske märka att den svenska varianten har en mildare framtoning och en tydligare karaktär av brasa. 

Rökelsestickorna tillverkas småskaligt hemma på Johannas gård norra Hälsingland. Där har träd tagits ner med omsorg för att bli ved och de mest tjärrika delarna av tallen väljs sedan ut för att bli Pino Santo. Ekologiska oljor av tallbarr och rosmarin används också vid tillverkningen.

Pris är för en förpackning.

Innehåll: 3 pinnar

Mått: ca 10 cm

Så här använder du Pino santo:

Använd Pino Santo när du önskar dig något, för att rena dina kristaller, ditt hem eller för avslappning eller bara för att sprida härlig stämning i hemmet!

Tänd ett ljus och håll träbitens spets över elden ett tag. Släck elden och sprid röken runt om dig, dina kristaller eller runtom ditt hem. Upprepa för en mer intensiv effekt.

Obs! Försiktighet skall iakttas när man använder brinnande eller glödande produkter. Får ej användas av barn. Lämna ej glödande eller brinnande föremål utan uppsikt.* Att tänka på: Alla produkter  kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.