I lager.

Palm root polerad palmstone

350 kr

Produktbeskrivning

Du får en slumpmässigt utvald kristall! Lita på att universum sänder dig rätt!

Pris per styck.
Storlek:  

Vikt:

Ursprungsland:Indonesien 

Egenskaper:


Palmrot är den fossiliserade formen av rotsystemet hos den indonesiska palmen. Under miljontals år och på grund av stort tryck genomgick palmroten försteningsprocessen där varje kolatom långsamt ersätts med en kiselatom; detta är också känt som agitiseringsprocessen. Detta resulterar i vackra korsande virvlar och färger och genomskinliga sektioner av individuella palmrotsexemplar som visar djupet och perspektivet för varje bit.

Metafysiska och andliga egenskaper

Palmrot bär med sig en tidlös visdom och kunskap om jorden. Arbeta med Palm Root för att släppa eventuella problem från tidigare liv och förvandla alla gamla energier till en stabil, lugn grund.

Palmrot är en utmärkt grundsten eftersom den hjälper till att lösa upp rädsla och rensa förvirring av nuvarande livssituationer. Släpp negativa beteenden och lindrar känslor av depression eller ångest. Ger fysiskt och energiskt skydd. Balanserar och lugnar känslor. Kan hjälpa till att utöka positiva övertygelser för att lyfta ens sinne och kropp. Vitaliserar ens livskraft eller chi-energi.

Använd palmrot i meditation eftersom dess energiövertid kan hjälpa till att göra förändringar i livet. Avslöjar vägen för självupptäckt och stödjer tålamod och en mild förvandling.
* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.