I lager.

Power kit

225 kr

Produktbeskrivning:

Detta kitet är till för dig som känner att lite extra styrka i det dagliga livet och styrkan i dig själv behöver boostas. Då kommer detta kitet ge dig det bästa stödet och hjälp på vägen att bli den starka vackra människa du är⭐️

Egenskaper:

AGAT BLOMSTER CUDDLESTONE
Stenens energier hjälper dig att utveckla dig själv och stärker ditt självförtroende. Allt kommer att ordna sig bara du öppnar upp dig och vågar ta steget. Hjälper dig att ta fram och se din fulla potential.

JASPIS MOOKAIT
Stärker din självkänsla och förmågan att blomma ut i din fulla potential. Stenen säga höja motivations nivån och hjälper dig få bättre fokus.

AGAT BOTSWANA
Sägs kunna hjälpa oss att ta bort blockeringar som hindrar oss från att vara vårt bästa jag. Ibland är det vi själva som håller oss tillbaka. Den här kristallen kan hjälpa dig att ta bort tankar som håller dig tillbaka från att nå din fulla potential.

MALAKIT
Kristallen att ha med sig om man genomgår en förändring. Den här kristallen är perfekt att ha med sig om man vill skifta & bryta gamla vanor och tankemönster. Det är dem små förändringarna i vardagen som leder till stora förändringar i livet.

* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.

Starter kit
210 kr
Flow kit
130 kr