I lager.

Månsten, Persiko Trumlade

30 kr

Produktbeskrivning

Pris per styck.
Storlek:  :20-30mm

Ursprung:  Pakistan 

Egenskaper:


Persikofärgad Månsten ger en känsla av säkerhet och en vilja att vara sårbar i ett hälsosamt förhållande. Den lugnar, oro eller ångest och tar fram det bästa i människor. Persikofärgad Månsten hjälper till att lära ut värdet av tålamod.

Månsten har länge varit stenen för kärlek, fertilitet, intuition, magi, skydd, hopp och andlig renhet. Den lugnar och uppmuntrar när den lär oss livets naturliga rytmer, öppnar hjärtat för empati och hjälper oss att acceptera kärlek.

Månsten sägs öka vår känslighet för det feminina gudomliga, för att öka intuitionen och för att öppna oss för våra psykiska gåvor. Det uppmuntrar hopp och inspiration så att vi kan önska, aspirera och flöda i harmoni med våra drömmar. Den är en skyddssten för kvinnor och barn, särskilt gravida kvinnor och spädbarn. Det har använts i århundraden för att förbättra fertiliteten och tros stödja kvinnors reproduktiva hälsa runt om, från att lindra menstruationsproblem till att lugna fluktuerande hormoner, till att hjälpa en kvinna under förlossningen.

* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.