I lager.

Kimberlit, Trumlad

60 kr

Produktbeskrivning

Pris per styck.

Storlek: 20-30mm

Ursprung: Sydafrika


Egenskaper:

Om du funderar över ditt syfte och hur du bäst använder dina kreativa gåvor och talanger är Kimberlit något för dig. Kimberlit är en sällsynt och mycket speciell ädelsten som grundar, stabiliserar och ger energi, hjälper dig att bli tydlig med vad du vill manifestera.

Kimberlit hittas i närheten av diamanter i Sydafrika. Ger dig också mod och riktning du behöver för att visa dessa gåvor i världen. Kimberlit är sällsynt och svårt att bryta, så det är en dyr sten. Inriktad på Earth Star och Rot Chakra förstärker din inre styrka och hjälper dig att utveckla uthållighet och mod. Balanserar chakran och alla energiska kroppar, vilket hjälper till med välbefinnande och ökar uthålligheten. En mycket skyddande sten, denna kristall hjälper beslutsamhet och stimulerar förtroendet för ens val och handlingar.

.* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.