I lager.

Ema, Ägg Bergkristall

75 kr

Produktbeskrivning

Pris per styck.


Ursprung: Brasilien, Floden Ema 

Egenskaper:


Från floden Ema i Södra Brasilien kommer dessa fantastiska siar stenar, flod ägg, eller Ema ägg. Ema ägg är naturligt trumlade flodstenar som har en frostad vit skorpa på utsidan. Titta in i det blankskurna fönstret för att skymta hemligheterna inuti! Se din framtid eller få insikt i din nutid.

Bergkristall: för andlig utveckling och alla chakran.
Bergkristall är en mästare bland de flesta kristaller, den har en enorm healing kraft och kan arbeta på vilken typ av problem som helst. Den förstärker bärarens egna energi samt andra stenars energier i närheten.
Skyddar mot negativitet och tonar in på ditt högre jag, förbättrar och förstärker auran. Anses som en gåva från moder jord.

Används ofta för att rena, öppna upp och justera alla chakran. Eftersom bergkristall absorberar energier väldigt lätt är det viktigt att rena stenen ofta.
* Att tänka på: Kristaller kommer från naturen och kan skifta mycket i färg, form och storlek. Samt att det kan finnas små sprickor i dem, det betyder dock inte att de är sönder utan det ger dem ytterligare en unik egenskap.